Contact

Heb je vragen, tips of opmerkingen met betrekking tot de website? Je kunt dan een email sturen naar info@huidaandoening.com

Deze website is opgericht omdat ik zelf ook last heb van enkele huidaandoeningen. Of in het verleden last heb gehad en daardoor veel informatie had gezocht op internet. Daar kwam ik tot de veronderstelling dat er veel onvolledige informatie was en niet erg uitgebreid. We doen ons best om dit op deze website wel te doen. De website is nog in ontwikkeling dus wordt regelmatig uitgebreid en bijgewerkt.

Huidaandoening.com geeft geen medisch advies en is enkel voor informatie te gebruiken. Je kunt aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Voor medische vragen is het advies om contact op te nemen met de huisarts.

We hebben aan de inhoud van onze website veel aandacht besteed, maar we kunnen niet uitsluiten dat deze onvolledigheden of fouten bevat. Hoewel we dit vervelend vinden, aanvaarden we daarvoor geen aansprakelijkheid. Wel vinden we het prettig als je ons wijst op eventuele fouten, zodat we die kunnen herstellen.